Krabi och Ao-Nang

Fredag
Åkte tidigt från Koh Samui och anlände i Krabi strax före lunch. Restiden blev totalt ca 5 timmar med transport till pieren, båt och buss. Hade bokat ett hotell inne i Karbitown som vi fick skjuts till av resebolaget. Kan för övrigt verkligen rekommendera Lomprayah som vi har rest med egentligen enda sedan Hua Hin. Det är väl de som är mest populära här, men allt fungerar verkligen väldigt smidigt och det känns ändå som att vi får schysta priser. 

Lämnade våra grejer på hotellet och bestämde oss rätt snabbt för att vi ville bada (det är ju ändå 30 grader om dagarna). Tog en bath-taxi till Ao Nang som ligger ca 20 minuter från Karbi och där de har en underbart fin och lång strand. Det blev även här en dag på stranden. Bokade ett rum på ett hostel i Ao Nang till nästa dag (lördag till söndag) då vi gärna inte ville bo inne i staden. Tog en bath-taxi tillbaka till Krabi och besökte deras nattmarknad. Inget hämpnadsväckande, men de hade en hel del att erbjuda i matväg - och vi var hungriga, så det passade oss fint. Hittade tillbaka till hotellet ganska sent och kollade på någon gammal film på en av de engelska filmkanalerna (Fox Movies). Det kändes verkligen superlyxigt att ha en TV med bra mottagning och en hel del engelska kanaler på rummet! Tittade på film till sent och somnade sedan gott.

Lördag 
Tog bath-taxin tillbaka till Ao-Nang och checkade in på det hostel vi hade bokat dagen innan. Vid det här laget börjar hotellen faktiskt säga att de är fullbokade, så det märks att vi närmar oss jul. Dagen spenderades på stranden - och jag får väl motvilligt erkänna att jag för första gången under resan faktiskt brände mig ordentligt. På rumpan. Får lida och smörja in mig ordentligt i några dagar så ska det nog bli bra, haha. Bokade också en färjebiljett över till Phiphi för att spendera ett dygn där innan vi åker till Phuket över jul. 

Tidigt på morgonen i väntan på transfer.

Ao Nang.







Krabi's nattmarknad.

Här är vi på marknaden. 



Kommentarer:

1 Susanne:

skriven

Hej fina ni💕!
Det är så trevlig att få följa er på eran underbara resa. Fina bilder och alla berättelser. Ha det bäst, vi tänker på er💗. Kram

Kommentera här: